Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, basın toplantısı düzenleyerek Gaziantep gündemini değerlendirdi.
MHP Gaziantep İl binasında düzenlenen basın toplantısına, MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, MHP ilçe başkanları, başkan adayları ve partililer katıldı. Taşdoğan, Gaziantep’te pazartesi günü kesilen su ve iki gündür kentteki internet kesintisi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Gaziantep’te yaşanan arıza sebebiyle su kesintisinde zehirlenme dedikodularına açıklık getiren Taşdoğan, ”Bu su kesintisi ilgili olarak yetkililer zamanında açıklama yaparak kamuoyunu maalesef bilgilendiremedi. Bu sebeple de vatandaşlarımızı tedirgin etmek için, bir takım kendini bilmezler sulara zehir karıştırıldığı dedikodularını yaydı. Hatta bu kendini bilmezler olayın boyutunu değiştirerek gözde bir fabrikamızda toplantı olduğunu, bir hastanemizin başhekimine üzerinden yanıltıcı mesajlar yaydı. Bu sebeple dolayısıyla da vatandaşlarımız tedirgin olarak marketlere koşup su stokladı. İnsanların bu şekilde tedirgin olmasının sebeplerinden başında yetkililerin zamanında açıklama yapmamasıdır” dedi. Birçok şehirde olduğu gibi Gaziantep’te internet kesintisi hakkında hala yetkililerden açıklama olmadığını hatırlatan Taşdoğan, “Şehrimizde tüm gün kesilen, daha öncede 11 Eylül 2016 tarihinde kesilen internet bağlantısında yeterli bilgi verilmemesi spekülatif dedikoduların arttırdı. Vatandaşlarımızın da yine yetkili bir ağızlardan duymadan inanmamaları gerekir. Çünkü bu tür haberleri kaos sevici, bozguncu ve terör propagandaları çıkarır. Kulaktan kulağa, işinde gücünde vatandaşlara yaydırırlar” diye konuştu.
İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, son olarak hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını tebrik eder, gelecek yıl sorunlardan arınmış tek Türkiye’de Bayram tadında kutlamayı temenni ederim.