Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde Gaziantep Milletvekili adaylarını belirledi. Gaziantep MHP Milletvekilleri isim listesi haberimizde.

MHP 27. Dönem Gaziantep milletvekili adayları en çok merak edilenlerin başında geliyor. MHP tarafından aday adayı mülakatları tamamlandı. Merak edilen soru şu MHP 27. dönem milletvekili 2018 aday listesi son dakika belli oldu mu?

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için partiler aday belirleme sürecini tamamladı.  MHP ve MHP Cumhurbaşkanlığı için yarışacak adayın Cumhur ittifakı kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan olmuştu. Öte yandan MHP’nin 27. dönem milletvekili adayları 2018 yılında vatandaşların merak ettiği sorular arasında yerini aldı. MHP aday adayları ile ilgili tüm detaylar sitemiz samsungazetesi.com’da.

MHP 27. dönem milletvekili adaylarının kesinleşti. 24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı  Hükümet Sistemi  27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi parti genel merkezleri milletvekili aday listelerini en geç 21 Mayıs saat 17.00'ye kadar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verecek.

İşte MHP'nin 27. dönem Gaziantep milletvekili adayları:

1 ALİ MUHİTTİN TAŞDOĞAN ÜNİVERSİTE TIP DOKTORU 

2 SERMET ATAY ÜNİVERSİTE AVUKAT 

3 MEHMET EJDER DEMİR ÜNİVERSİTE AVUKAT 

4 HÜSEYİN KURT LİSE İŞADAMI 

5 SERDAR ÇELİK LİSE MEMUR 

6 MUSTAFA BOZGEYİK LİSE YÖNETİCİ 

7 MERAL ÖZDEMİR ORTAOKUL EV HANIMI 

8 MESUT FETTAHLIOĞLU LİSE İŞADAMI 

9 BERAT GEYİK ÜNİVERSİTE MAKİNA MÜHENDİSİ 

10 AYŞEGÜL DEMET KÖROĞLU LİSE EBE 

11 SAYİT ÇAPAN ÜNİVERSİTE EMEKLİ ÖĞRETMEN 

12 DAVUT KARABACAK ÜNİVERSİTE EĞİTİMCİ 

13 HALİL BEYAZAY LİSE İŞADAMI 

14 SERDAR ÖNEL LİSE İŞADAMI