Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları istişare toplantısında, referandum için yol haritasını belirleyen kadınlara neden ’evet’ diyecekleri anlatıldı.

MHP Gaziantep Kadın kolları Başkanı Güler Dindar başkanlığında yapılan toplantıda, gündeme ilişkin konularda MHP’li kadın üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi. MHP İl Binası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, 16 Nisan’da yapılacak olan Referandumda izlenecek yol haritasını belirledi. Toplantıya 25, 26’ıncı dönem MHP Gaziantep Milletvekili adayı Mezine Sırakaya’da katılarak, MHP’li kadınlarla yeni Anayasa değişikliği üzerinde sohbet etti.

Güler Dindar ise haftada bir gün gündeme ilişkin konular üzerine istişare toplantısı düzenlediklerini belirterek, “Göreve başladığım süre içerisinde 3 seçim geçirdik. Kadın kolları olarak hep sahada tabiri caiz ise arı gibi çalıştık. Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak dün nasıl çalıştıysak bugünde sahada olacağız. 16 Nisan referandumunda sayın liderimiz Doktor Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi bizim önceliğimiz ülkemiz ve milletimizdir. MHP’nin sorumsuzca davranması söz konusu değildir. Biz nereden geldiğimizin ve nereye gideceğimizin bilincinde, hedefi Türk İslam Ülküsü olan Başbuğ Alparslan Türkeş’in yolundayız. Liderimizin yanında dimdik ayaktayız. 16 Nisan’da da Millet, Devlet, Cumhuriyet ve Türklüğün bekası için ’Evet’ diyeceğiz” dedi.