Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) tarafından düzenlenen "2. Tasarım Tatlar Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.
Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), Çilek Etkinlik Grubu Öğrenci Topluluğu tarafından “2.Tasarım Tatlar Yarışması” düzenlendi. Düzenlenen "2. Tasarım Tatlar Yarışması" hem göze hem de damağa hitap etti.
Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde Amfide gerçekleştirilen yarışmada değişik malzemelerden yapılmış birçok pasta yer aldı. Öğrencilerinin yaptığı pastalar fuaye alanında sergilendi. Yarışmada katılımcılar takım olarak tasarımını ve yapımını kendi yaptıkları pastalar ile yarışmaya katıldılar. Ömer Güllü sponsorluğunda gerçekleştirilen 2.Tasarım Tatlar Yarışmasında eğlenceli dakikalar yaşandı.
Çilek Etkinlik Grubu Öğrenci Topluluğu’nun bir yarışması olan “Tasarım Tatlar Yarışması” çerçevesi altında gerçekleştirilen organizasyon, katılımcıların memnun kalması ve öğrencilik hayatlarında güzel bir anı olarak yer alması için tertip edildi.
2. Tasarım Tatlar Yarışmasında lezzetli eserler ortaya çıktı. HKÜ Çilek Etkinlik Grubu tarafından düzenlenen 2. Tasarım Tatlar Yarışmasında, çeşitli tasarım tatları yapılarak, en lezzetli tatlar sergilendi. Yarışmaya katılan öğrencilerin, tasarımları ile birlikte hayal güçlerini ortaya koyabilmeleri ve tasarı yönlerinin güçlenerek daha özgün tasarımlar yapabilmeleri hedeflendi.
Jürilerin değerlendirmesi sonucunda yarışmada, Fit ve Art grubu 1. olurken, Hamurunda Artistlik Var grubu 2. ve Küncülü Ekmek grubu 3. oldu. Yarışmaya katılan tüm gruplara hediyeler ve katılım yapan tüm seyircilere ise minik ikramlar ve sürprizler yapıldı. Yarışma toplu fotoğraf çekimiyle de sona erdi.