Gaziantep olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Medical Park Gaziantep Hastanesi, alanında uzman doktorları bünyesine kattığı gibi teknolojik donanımlarını da yeniliyor.
Medical Park Gaziantep Hastanesi, hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve bölge halkına kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmak için Bilgisayarlı Tomografi cihazını yeniledi. Medical Park Gaziantep Hastanesi Radyoloji Bölümünde yenilenen Toshıba Prime Aquilion Tomografi cihazı ile tüm tetkik türleri için kesin sonuçlar, en düşük dozda en yüksek kalitede görüntü, sanal kalp anjiosu, sanal bronkoskopi ve sanal kolonoskopi 160 kesit izlem hızı ile gerçekleştiriliyor
Etkin Hızlı ve Doğru Tanı
160 kesitli tomografi cihazı ile saniyeler içinde, geniş hacim taraması mümkün olmakta, başta kalp anjiyosu olmak üzere baştan ayağa tüm vücut bölümlerinde var olan hastalıklara etkin, hızlı ve doğru tanı saniyeler içinde konulabilmektedir. En kısa sürede, daha düşük radyasyon alarak doğru tanı ve doğru tedavinin yapılabilmesi maksimum hasta yararı anlamına gelmektedir.