Şahinbey Belediyesi Halkla İlişkiler ekibi, ilçedeki yaşlıları ziyaret edip moral verdiler.
Daha önce birçok kez yaşlılar için yapılan etkinliklerle adından sıkça bahsettiren Şahinbey Belediyesi, bu geleneğini sürdürmeye devam ediyor.
Şahinbey Belediyesi bünyesinde bulunan Halkla İlişkiler ekibi Şahinbey İlçesi’nde bulunan yaşlıları evlerinde ziyaret ederek, dertlerini ve isteklerini dinliyor. Şahinbey Bölgesi’ndeki her kapıyı çalan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun selamını ileten ekip, ziyaret ettikleri yaşlılara, içerisinde ıslak mendil, kolonya, pet bardak ve tek kullanımlık çay olan paket hediye ettiler.
Tahmazoğlu’na teşekkür
Belediye çalışanlarının ziyaretinden oldukça mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, “Hiç ummadığımız zamanda bizleri ziyaret ettiniz. Sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Daha önceki belediyelerde böyle bir hizmet görmemiştik. Bırakın bizi ziyarete etmelerini, biz gittiğimizde dahi onlara ulaşamıyorduk. Şimdi ise hem belediye çalışanlarına hem de başkana çok rahat ulaşa biliyoruz. Bizim kendilerine ulaşmamıza gerek kalmadan, belediye personellerine istek ve şikayetlerimizi iletip ve hatta problemi yerinde gösterip kısa sürede olumlu bir dönüş alabiliyoruz. Allah Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan razı olsun” dediler.