Şahinbey Belediyesi, Şahinbey Bölgesi’ndeki öğrencilere karne hediyesi olarak yaptığı top dağıtımını 21 sosyal tesiste daha gerçekleştiriyor.
Şahinbey bölgesindeki ortaokul ve lise öğrencilerine karne hediyesi olarak basketbol, futbol veya voleybol topu hediye dağıtımını devam ettiriyor. Okulların kapanmasıyla birlikte karnelerini alan öğrenciler Şahinbey Belediyesine koşarak karne hediyelerini alırken, öğrenciler mutluluklarını dile getirerek, Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.
“Yatırımlarımız gençlerimiz için’’
Karne hediyelerini almaya gelen ortaokul ve lise öğrencilerin aşırı talebi sonrasında Şahinbey Belediyesi top dağıtımını 21 sosyal tesiste daha başlattı. Öğrenciler sadece Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nden değil aynı zamanda 21 sosyal tesiste daha futbol, basketbol veya voleybol topu dağıtımını sürdürürken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençleri spora teşvik ettiklerini belirterek “Şahinbey Belediyesi olarak biz gençlerimizin spor yapmasını destekliyoruz. Bunun içinde göreve geldiğimiz günden bu yana, okul birincisi öğrencilerimize her yıl dizüstü bilgisayar dağıtarak, onları ödüllendirdik. Geçtiğimiz yıl Şahinbey’de okuyan 42 bin lise öğrencimize eşofman takımı hediye ettik. Yine 80 bin ortaokul öğrencimize forma hediye ettik. Yapmış olduğumuz 160 adet halı sahayla, basketbol sahalarıyla, gençlerimizin spor yapabilmesinin önünü açtık. Bu yaz döneminde de gençlerimizin sevdiği branşlarda spor yapması için futbol, basketbol ve voleybol topu hazırladık. Lise ve ortaokul öğrencilerimizin tamamına isteklerine göre karne hediyesi olarak top veriyoruz. Karnesini getiren her öğrenci sevdiği branşa göre bizden istediği topu alabiliyor. Öğrencilerin yoğun talebi sonrasında top dağıtım yelpazemizi biraz daha genişleterek 21 sosyal tesisimizde daha top dağıtımımızı başlattık. Geleceğimizin mimarı gençlerimizin spor yapabilmesi için her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.