Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tahmazoğlu, üçüz bebek sahibi olan Kaya ailenini evine konuk oldu. Üçüz bebekler Gizem, Muhammed Cebrail ve Ali'ye hayırlı uzun ömür dileyen Tahmazoğlu, bebeklere, altın ve battaniye hediye etti. Tahmazoğlu, Kaya ailesinin üçüz bebekleriyle birlikte proje kapsamında ilçede dünyaya gelen bebek sayısının 24 bine ulaştığını belirtti. 

Belediyecilik hizmetlerinin doğumdan ölüme kadar devam ettiğini, bu çerçevede "hoş geldin bebek" projesinin 3 yıldır yürüttüklerine vurgu yapan Tahmazoğlu, şu ifadelere yer verdi: 

"2011 yılında başladığımız 'hoş geldin bebek projesi' kapsamında ilçede doğan her bebeğimizi evinde ziyaret ediyoruz. Sağlık İl Müdürlüğü'nden bir ebemiz, ziyaret edilen ailemize bebek güvenliği, sağlığı, bakımı, gelişimi, kadın sağlığı, topuktan kan alma bilgisi, aile planlaması, anne sütü eğitimi ve aşılarla ilgili bilgiler vermektedir. Belediye olarak bizde dünyaya yeni gelen bebeklerimize hoş geldin hediyesi olarak battaniye ve bebek takımı hediye ediyoruz. Böylelikle daha iyi ve sağlıklı bir nesil yetiştirme noktasında katkı sağlamaya çalışıyoruz."

Anne Leyla Kaya ise, ziyaretin kendilerini memnun ettiğini, proje vesilesiyle bilgi eksikliğini giderdiğini bildirdi.