İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Şahinbey Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde asfalt dökme çalışmalarını sürdürüyor.
Şahinbey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışmaları hızla devam ederken, çalışmaların öncesinde vatandaşlarımızın tozdan etkilenmemeleri için asfaltlanacak yollara sulama yapılıyor.
Her geçen gün büyüyen ilçemizde ihtiyaç olan her bölgeye asfalt çalışması yapan Şahinbey Belediyesi bu konuda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.
‘‘Asfalt çalışmalarımız devam edecek’’
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu asfalt çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekerek “Şahinbey Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ekiplerimiz ilçemizin ihtiyacı olan her bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni yaşam alanlarının oluştuğu Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Yeni mahallelerimizde oluşan yeni binaların, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bizde Şahinbey Belediyesi olarak hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.
Vatandaş memnun
Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı Hayri Öztürk, Şahinbey Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduğunu belirterek, “Ben 25 yıllık belediyeciyim. 6 ayrı belediye başkanıyla çalıştım. Ancak Mehmet Tahmazoğlu’nu diğerlerinden ayrı tutuyorum. Çünkü hizmeti mümkün olduğu kadar hızlı getiriyor. Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde asfalt olan bölgenin birçok yeri bundan 20 gün önce dağdı. Ancak, şimdi ise mahallemiz asfaltı olan, alt yapısı hazır ve modern bir alana dönüşüyor. Vatandaşlar da bu hızlı hizmetten çok memnunlar. Tahmazoğlu ve ekiplerine ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.