İlçe genelinde asfalt kaplama ve yama çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Şahinbey Belediyesi, ilçenin ihtiyacı olan semtlerinde asfalt dökme çalışmalarını sürdürüyor.
15 Temmuz darbe teşebbüsünün ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu geceleri Demokrasi Meydanı’nda milli irade nöbetini tutmaya devam ederken, bir yandan da belediyedeki günlük işlerini sürdürmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfalt dökme çalışması için yapılan hazırlıklar vatandaşların tozdan rahatsız olmaması için belediye ekiplerince aynı zamanda yollarda sulama yapılıyor. Şahinbey Belediyesi bu yıl 287 bin m2 alana 38 bin 160 ton asfalt dökümü gerçekleştirdi.
‘‘Asfalt çalışmalarımız devam edecek’’
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Asfalt çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Şahinbey ilçemiz hızla büyüyor gelişiyor. Yeni mahallelerimizde oluşan yeni binaların, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bizde Şahinbey Belediyesi olarak hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarını yapıyoruz. 75. Yıl, Bülbülzade, Kızılhisar, Barak ve Cumhuriyet mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemiz bu yıl 287 bin m2 de 38 bin 160 ton asfalt dökümü gerçekleştirdik. Bundan sonrada planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.