Şahinbey Belediyesi’nin 13.500 m2’lik alan üzerine inşaat ettiği Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.
Yapımına büyük bir hızla devam edilen Şahinbey Gençlik Merkezi ve Yüzme Havuzu 13.500 m2’lik alan üzerine yapılıyor. 5 katlı olacak olan Gençlik Merkezi 47 adet derslik, anaokulu, spor merkezi, konferans salonu, kütüphane ve kafeteryadan oluşacak. Kompleks bir yapıya sahip olan Gençlik Merkezi ayrıca havuz ve halı sahaların da bulunacağı spor alanları yer alacak.
SPOR VE EĞİTİM BİR ARADA
Yapılan çalışmaları ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Karataş bölgemiz yaklaşık 150 bin kişilik kalabalık bir nüfus barındırıyor. Karataş, Şahintepe, Yeditepe, Güneykent, Akkent hatta Mavi kenti de dahil edersek daha fazla bir nüfus yoğunluğu ortaya çıkmış olacaktır. Tam buranın kalbi olan Şahintepe Mahallemize 13 bin 500 metrekarelik alan üzerine, kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, halı sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolu ve çocuk oyun alanları ile devasa bir gençlik merkezi inşa ediyoruz. Gençlik Merkezimiz ve yüzme havuzumuzun kapalı alanı yaklaşık 9 bin metrekarelik olacaktır. Bu bölgedeki bay-bayan spor salonlarını, kreşlerini, toplantı salonlarını, meslek edindirme kurslarını, TEOG ve YGS-LYS hazırlık kurslarını da içerecek olan çok kapsamlı bir Gençlik Merkezi inşa ettik. Buradaki amacımız hem bir spor merkezi kurmak hem de büyük bir eğitim merkeziyle gençlerimizin eğitimine katkı sağlamaktır. Bizi heyecanlandıran bu büyük projeyi inşallah bu yıl sonuna kadar tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Ben tesisimizin Şahinbeyimize ve Gaziantep’imize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.