Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu, vefatının 8. yılında saygı ve rahmetle anılıyor.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Oda’nın kurucu Meclis Başkanı olan sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun yarın ölüm yıl dönümünde anılacağını hatırlattı.
Gaziantep ve ülke sanayisinin gelişmesine önemli katkılar sağlayan merhum Naci Topçuoğlu’nun eğitim, sosyal ve kültürel alanda yaptığı yatırımlarla da iz bıraktığını belirten Konukoğlu, ‘’Şehrin sanayileşmesi ve kalkınmasında çok önemli yeri olan duayen bir sanayiciydi. Her zaman şükran ve minnetle anıyoruz’’ dedi.
GSO Başkanı Konukoğlu,‘’Gerek yaşamı, gerekse işadamı kimliğiyle her zaman gençlerimizin örnek alacağı bir kişiliğe sahipti. Çok kıymetli, azimli, çalışkan, vizyon sahibi ve hayırsever bir insandı. Vefatının ardından çok değerli evlatları, O’nun Gaziantep ve Türk sanayisine getirdiği ivmeyi devam ettirdiler, Topçuoğlu Ailesi olarak ekonomiye katkılarını artırarak sürdürdüler. Bizlerde vefatının 8. yılında aramızdan ayrılışının derin üzüntüsünü hala yüreğimizde hissediyoruz. Arkasında unutulmayacak hizmetler bırakarak ebediyete intikal eden Naci Topçuoğlu’nu rahmetle anarken, ailesine ve sevenlerine, Gaziantep iş dünyasına bir kez daha sabırlar diliyorum’’ diye konuştu.