Yoğun bir sınav ve tercih döneminin ardından sonuçların açıklanmasıyla birlikte, üniversiteyi kazananlar ve üniversitelerde kayıt heyecanı yaşanıyor.
Hayallerindeki meslekle ilgili ilk adımı atan öğrenciler ve onların heyecanına ortak olan veliler, sabahın erken saatlerinden itibaren SANKO Üniversitesi’ne gelerek, çocuklarının kayıt ettirebilmenin heyecanını yaşadı. Başarılı bir tercih dönemini daha geride bırakan SANKO Üniversitesi’nde, kayıt döneminde de, öğrenciler ve veliler için her türlü kolaylığı sağlayacak bir düzenleme yapıldı. Gaziantep ve dışından gelerek, kayıt yaptıracak öğrencilere kolaylık sağlamak ve yığılmaları önlemek amacıyla, her fakülte ve bölüm için öğrencilere belirli günlere randevu verildi.
SANKO Üniversitesi’nde, 15 Ağustos 2016 günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri, 16 Ağustos 2016 tarihinde Tıp Fakültesi öğrencileri kayıt yaptırdı. 17 Ağustos 2016 günü Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, 18 Ağustos 2016 tarihinde ise Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri kayıtlarını gerçekleştirilecek.
Belirlenen kayıt gününde mazereti dolayısıyla kayıt yaptıramayan öğrencilerin kayıtları ise bölümüne bakılmaksızın 19 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak. Kayıt sırasında sağladığı kolaylıklar, personelin ilgisi ve üniversitenin imkanlarından memnun kalan öğrenci ve veliler, SANKO Üniversitesi yetkilerinin gösterdiği çabaya teşekkür etti.
SANKO Üniversitesi’nde, 19 Eylül 2016 tarihinde ilk ders ile başlayacak 2016-2017 eğitim-öğretim yılı için hazırlıklar sürüyor.