Şehitkamil Belediyesi Seyrantepe Aile Merkezi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde anaokulu öğrencilerinin yapmış olduğu dans gösteri ve şiir dinletisi izleyenleri hayran bıraktı.
Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Seyrantepe Aile Merkezi Anaokulu’nda eğitim gören öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organizasyon düzenledi. Anaokulu öğrencilerinin ve annelerinin hazır bulunduğu gösteride şiirler okuyan minik öğrenciler, annelerinden bol bol alkış aldı. Müzik eşliğinde dans gösterimi sunan minikler, izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.
ÇOCUKLARIMIZ GÜZEL BİR GÖSTERİ SUNDULAR
Etkinlik hakkında bilgi veren Seyrantepe Aile Merkezi Anaokulu Öğretmeni Sevgi Güldeş, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizle birlikte güzel bir gösteri hazırladık. Çocuklarımızı böylesine anlamlı bir sosyal aktiviteye katıp, daha çok sosyal hale getirmek için böyle bir program sunmaya çalıştık. Çocuklarımız müzik eşliğinde gösterilerini sundu, şiirler okudu. Ben, tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
ÇOCUKLARIMIZIN ETKİNLİKLERİ GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ
Çocuklarının yapmış oldukları gösterileri büyük bir heyecanla izlediklerini dile getiren veliler, "Çocuklarımızın bugün yapmış oldukları 23 Nisan etkinlikleri, gerçekten çok güzeldi. Çocuklarımız, 23 Nisan’ın önemine değinerek, şiirler okudular, gösteri yaptılar. Bir anne olarak çocuklarımızın yapmış oldukları gösteriler bizleri çok mutlu etti. Hocalarımıza, çocuklarımıza vermiş oldukları her türlü eğitimden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.