Şehitkamil’de 6 farklı spor kulübünden toplam 120’yi aşkın lisanslı sporcunun katılacağı Basketbol Bahar turnuvası düzenlenecek.
Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde Basketbol Bahar Turnuvası düzenlenecek. 6 farklı spor kulübünden 120’yi aşkın lisanslı sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Basketbol Bahar Kupası organizasyonu içerisinde aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığınca ‘Ulusal Hakem Kampı’ gerçekleştiriliyor.
SPORA VERİLEN DESTEK TAKDİRE ŞAYAN
Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen Basketbol Bahar Kupası ve Ulusal Hakem Kampı’na katılan TBF Merkez Hakem Kurlu Eğitim Koordinatörü ve FİBA Hakemi Recep Ankaralı, Şehitkamil Belediyesinin basketbol branşı başta olmak üzere tüm spor dallarına vermiş olduğu desteğin takdire şayan olduğunu söyledi. Ankaralı, “Federasyon il temsilciliğimizin kurumlar arası işbirliği ile organize ettiği Kulüpler Arası Basketbol Bahar Kupasında aynı zamanda bölge genelindeki klasman adayı hakemlerimizin katılımı ile Hakem Eğitim Kampını icra ediyoruz. Şehitkamil Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu iki organizasyon, basketbol branşı adına memnuniyet verici. Eğitimler esnasında Şehitkamil Belediyemizin sportif faaliyetlerini dinleme ve inceleme fırsatı elde ettik. Yapılan çalışmalar takdire şayan. Ben, federasyonumuz adına Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli çalışma arkadaşlarına bu vesile ile teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
"BASKETBOLUN GELİŞİMİ ADINA ÇALIŞIYORUZ"
Kulüpler Arası Basketbol Bahar Kupası ve Hakem Kampı organizasyonlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan TBF Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, kurumlar arası işbirliği ile basketbol branşının il ve ülke genelinde daha da gelişmesi adına çaba sarf ettiklerini belirtti. Alkoçak, “İlimiz, Şehitkamil Belediyemizin ev sahipliğinde iki güzide basketbol organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Organizasyona katkı koyan tüm kurumların ortak amacı ilimizde ve ülkemizde basketbol branşının her anlamda gelişmesine katkı sağlamak. Ben yıl içerisinde desteklerini bizlerden bir an olsun esirgemeyen Şehitkamil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na camiam adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
Federasyon heyeti, basketbol branşında yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.