Şehitkamil Belediyesi, 2016 yılı içerisinde önemli park ve otopark yatırımları gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediyesi, son 9 ayda 17 park, otopark ve park-otoparkın yapımını tamamladı ve halkın hizmetine sundu.
Şehitkamil Belediyesi, vatandaşın hoş vakit geçirip sohbet edeceği parkların ve araç park sorunu ortadan kaldıran otoparkların sayılarına her geçen gün yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Özellikle ilçede yaşanan otopark sıkıntısının ortadan kalması adına başarılı çalışmalar yürüten Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde faaliyete geçirdiği park-otoparklarla vatandaşı memnun etti. Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılının ilk 9 ayı içerisinde 17 park, otopark ve park-otoparkın yapımını tamamladı. 16 park, otopark ve park-otoparkta revizyon yaparken, 58 park ve otoparkta ise tamirat çalışması yürüttü. Şehitkamil Belediyesi’nin park, otopark ve park-otopark yapımındaki çalışmaları hızla devam ediyor.
‘‘Parklardan yaşlı ve özürlülerimiz rahatlıkla faydalanıyor’’
Sarıgüllük Mahalle Muhtarı Sait Biner, Şehitkamil Belediyesi tarafından park, otopark ve park-otopark konusunda yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu. Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların takdir edildiğini kaydeden Muhtar Biner, “Dört dönemdir muhtarlık yapmaktayım. Dört dönem içerisinde farklı belediye başkanları ile çalıştım. Son iki dönemdir Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ile çalışıyorum ve çalışmalarını takdir ediyorum. Mahalle sakinleri de takdir ediyor. Başkanımız, mahallemizde bulunan park ve otoparkları çok önemsiyor. Otopark yapımı konusunda da Şehitkamil Belediyemiz, önemli çalışmalar yürütüyor. Mahallelimiz, araçlarını rahatlıkla park edebiliyor. Park ve otoparklar bizim için çok önemlidir. Bu konuda yürüttüğü çalışmalardan dolayı Şehitkamil Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Özellikle de şunu belirtmek istiyorum. Toplumumuzda yaşlı ve özürlü vatandaşlarımız var. Yapılan parklara otopark da yapılması yaşlı ve özürlü insanların parklardan rahatlıkla istifade etmesini sağlıyor. Aileler, otoparka aracını koyuyor ve parkı kullanıyor. Bu da ayrı bir güzellik sağlıyor. Mahalleli yapılan hizmetlerden memnun. Mahalleli Şehitkamil Belediyemize, bize teşekkür ediyor. Biz de vatandaşımızın teşekkürünü Fadıloğlu’na iletiyoruz” şeklinde konuştu.
‘‘Mahalleli hizmetlerden memnun’’
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun sürekli olarak ileriyi düşündüğünü ve yenilikler yaptığını ifade eden Ulus Mahalle Muhtarı Nihat Uçar, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, sürekli olarak ileriye yönelik yenilikler yapan, sürekli ileriyi düşünen bir insandır. Bu nedenden dolayı sürekli kendisini destekliyoruz ve kendisinin yanındayız. Şehitkamil ilçesindeki yenilikçi çalışmalar devam edecek. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Parklarımızın yakınına ve mahalle içerisine yapılan park ve otoparkları mahallelimiz rahat bir şekilde kullanıyor. Mahalle halkı sağlanan hizmetlerden büyük memnuniyet duyuyor” diye konuştu.