Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Babalar Günü münasebetiyle yaptığı açıklamada başta şehit ve gazi babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Gününü kutladı.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Babalar Günü’nde Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret ederek şehit babalarını babalar gününü kutladı.
Tahmazoğlu vatan birliği ve beraberliği için şehit olan evlatların babaların ellerinden gururla öptüğünü belirterek “Bizler bugün rahat uyup huzur içerisinde uyanıyorsak. Bunları Şehitlerimize borçluyuz. Babalar Günü’nde de Şehit Babalarının ellerini öptük. Onlar ki bu vatan için şehadet şerbetini içen şehitlerimizin babaları bizlerde onların bir evlatlarıyız. Böylesi anlamlı bir günde hayatlarımızın her anında emeği bulunan, babalarımızın haklarının ödenmesi asla mümkün değildir. Onlar ki güçlü birer çınar gibi hep ayaktadır ve aileleri için hep çalışmaktadırlar. Öncelikle, vatanımızın birlik ve bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda eden kahraman şehit ve gazi babalarının babalar gününü kutluyorum” dedi.