Gaziantep Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Yazıcı, Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okullarını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Eğitim kalitesi ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren GKV Özel Okulları, Gaziantep Ticaret İl Müdür Vekili Bilal Yazıcı’yı ağırladı. Yazıcı ziyaret ettiği okulda, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş ve Liseler Müdürü İsmet Tiryaki’den çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının başarılı çalışmalarını yakından izlediğini ifade eden Yazıcı, eğitime sağlanan katkılardan dolayı okul idarecilerini kutlarken, GKV Özel Liseleri Müdürlüğüne atanan İsmet Tiryaki’ye de yeni görevinde başarı diledi.
Tiryaki ise köklü bir kuruluşta görev yapmanın kendisi için önemli olduğunu vurgulayarak, kurumun gelişmesi ve kalkınmasına yönelik elinden gelen bütün çabayı sarf edeceğini sözlerini ekledi. Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş ise Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının kuruluşunun 53.yılını kutladığını ifade ederek, kurulduğu günden itibaren GKV okullarının ülke eğitimine önemli hizmetler gerçekleştirdiğini hatırlattı. Ateş, kurumda eğitim öğretim gören öğrencilerin sadece akademik alanlarda değil, birçok alanlarda önemli kazanımlar edindiğini de belirtti.
Ateş, GKV okullarının önümüzdeki dönemlerdeki hedefleri hakkında da detaylı bilgi verdi.