Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’na bağlı olanTürk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Müstakil Sahne Sanatları ve Eğitim Derneği (MÜSSED) işbirliğinde Gönül Coğrafyası Kültür Buluşmaları kapsamında yola çıkan TİKA TIR’ı Şahinbeylilerle buluştu.
Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Şahinbey Belediyesi’nin girişimleri ile TİKA TIR’ı Gaziantep’e getirildi. Dört gün boyunca Şahinbey İlçesi’nin çeşitli yerlerinde etkinliğin gerçekleştirileceği TIR’da, ilk etkinlik ise Kurbanbaba Sosyal Tesisi önünde gerçekleştirildi. 9 Haziran’da da Selçuklu Gençlik Merkezi önünde gösterinin gerçekleştirilirken, 10 Haziran’da Şehreküstü Konakları’nda, 11 Haziran’da Yeşilvadi Parkı’nda ve 12 Haziran Pazar günü Şahinbey Parkı’nda geleneksel gösteriler sergilenecek.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR
TİKA tırında sergilenen orta oyunlar ve çocuk yarışmaları ile eğlenceli saatler geçiren vatandaşlar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Başkanımız ilçemiz ve bizler için çok güzel yatırımlar yapıyor ve yapmaya devam ediyor. Şehreküstü Konakları’nda bu hayırlı ayda iftar yemeği vererek 3 bin kişinin karınlarını doyurmasına vesile oluyor. Bugün bizlere geleneksel Ramazan gösterisi sergilendiği TİKA TIR’ı ile hem bizler hem de çocuklarımız eğlendi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na bizlere sunmuş olduğu bu imkânlardan dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dile getirdi.