Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında kurulan Türkiye Cumhuriyetinin 65. Hükumetini kutlayarak, yeni bakanlar kurulu üyelerine görevlerinde başarı diledi.
GTB Başkanı Tiryakioğlu, yaptığı açıklamada Gaziantep Milletvekili Mehmet Şimşek’in, 65. hükumette de Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı olarak görev almasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirerek, Şimşek’in ekonominin patronu olarak görevini sürdürecek olmasının ülke adına önemli bir kazanç olduğunu söyledi. Şimşek’in Türkiye ekonomisini en iyi ve en yakından bilenlerin başında geldiğini kaydeden Tiryakioğlu, “Başbakan yardımcımız daha önceki Maliye Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde olduğu gibi bu dönemde de başarılı çalışmalarını aralıksız sürdürecektir” dedi. Türkiye’nin zor dönemlerin üstesinden gelen büyük bir ülke olduğunu ve yakın coğrafyasında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen gelişimini aralıksız sürdürdüğünü aktaran Tiryakioğlu, "Başbakanımız Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65. Hükümetin bu değişim ve gelişim hareketini yapısal reformları hayata geçirerek en iyi şekilde sürdüreceğine inancımız ve güvenimiz tamdır. Türkiye deneyimli bir hükumetle 2023 hedeflerine ulaşırken, yeniden başarı hikayeleri yazacaktır" ifadelerinde bulundu.
Tiryakioğlu, 65. Hükumetin Türkiye’ye güzel hizmetlerde bulunmasını temenni ederek, yeni dönemin ülkeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.