Türkiye Kamu-Sen Gaziantep İl Temsilcisi Kemal Kazak, Şehit Dr. Ersin Arslan toplantı salonunda düzenlenen basın açıklamasında, Cumartesi akşamı İstanbul’da yaşanan terör saldırısını kınadı.
Kazak, İstanbul’daki terör saldırısını kınayarak, ‘‘Cumartesi akşamı İstanbul’da yaşanan hain saldırı sonucunda, 36’sı polis olmak üzere 44 vatandaşımız şehit edilmiş ve 166 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaklaşık 40 yıldan beri terör örgütleri tarafından, milletimizin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan iğrenç saldırılar çirkin yüzünü bir kez daha göstermiş ve 44 fidanımız hunharca katledilmiştir. Bilinmelidir ki, emperyalist güçler, eli kanlı katiller ve işbirlikçileri tarafından, yüce Türk Milletinin birliğine yönelik yapılan her türlü saldırı, bizleri birbirimize daha fazla kenetlemekte ve saflarımızı daha da sıklaştırmaktadır. Ülkemizde bir iç savaşın hayalini kuran ve bizleri birbirimize düşürmek isteyen şer odaklarına karşı, bin yıllık kardeşliğimizi bozamayacaklarını yüksek bir sesle hep bir ağızdan haykıracağız. Bu birlik ve beraberlik ile de; kurulan bütün tuzakları ve kirli Bizans oyunlarını yerle yeksan edeceğiz. Ay yıldızlı bayrağımızın altında da ilelebet payidar kalacağız. Bazı mahfillere inat, bin yıllık kardeşliğimizi birlikte yaşamaya devam edecek ve aynı ocağın aynı kazanında pişeceğiz. Bu topraklarda çok dilli, çok dinli ve çok bayraklı bir devlet oluşturmanın hesabını yapan ve hayalini kuran üst akıla sesleniyorum.
Peygamber efendimizin duasına mazhar olan, Türk Milletinin üzerine yaptığınız hain ve sinsi planlar her zaman ki gibi boşa çıkacaktır. Bu cennet vatandan bir çakıl tanesi bile koparamayacaksınız.
Tarih boyunca olduğu gibi bugün de yenilgiye uğrayacak ve yine diz çökeceksiniz. Türk’ün şamarını bir kez daha ensenizde hissedeceksiniz’’ diye konuştu.