Gaziantep iş, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getiren düğünde Uçkun ailesinin kızı Çiğdem ile Doğan ailesinin iş adamı oğlu Cem dünya evine girdi.
Gaziantep eşrafından mücevher dünyasının önde gelen isimi Tahir Uçkun’un kızı Çiğdem ile İş adamı Mustafa Doğan’ın oğlu Cem Doğan, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun nikahını kıydığı çiftin düğünde, gelin ve damada GTO Başkanı Eyüp Bartık, DSP’li Ali Ilıksoy, Haluk Uçkun, Taner Uçkun, Haluk Hakim ve Hüseyin Aykaç nikah şahitliği yaptı.
Nikah sonrası evlilik cüzdanını gelin Çiğdem Uçkun Doğan’a veren DSP’li Eski Bakan Ali Ilıksoy, genç çifte mutluluklar diledi. Düğünde gönüllerince eğlenen konuklar genç çifte sahnede de eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkarak davul çalmaya başlayan damat Cem Doğan’a, eşi Çiğdem Uçkun Doğan oynayarak eşlik ederken konuklarda gelin ve damadı bu şovlarında yalnız bırakmadı. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün iş, sanat ve siyaset dünyasını da bir araya getirdi.