Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan Gaziantep’e gelerek partililer ile bir araya geldi.
Bazı temaslarda bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, il ve ilçe yöneticileri ve üyeleri ile bir araya geldi.
Vatan Partisi Gaziantep İl binasında gerçekleşen ziyarete, Vatan Partisi il ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
Ziyarette konuşan Korkmazcan, önceki gün Diyarbakır’da gerçekleşen saldırıyı kınadı. Korkmazcan, Diyarbakır’daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken patlama da yaralananlara ise vatandaşlar acil şifalar diledi.
“Meclisteki borazanlara milletvekili diyemeyiz”
Önceki gün gerçekleştirilen terör saldırısını bir şeylerin ortaya koyduğunu söyleyen Korkmazcan,”Terör yalnız ve sadece küresel vampir güçlerin bir aleti ve bir oyuncağıdır. Terör örgütü mensupları zaman zaman bunları itiraf ediyorlar. HDP adında terörün emri ile hareket edenlerin terör örgütü tarafından onaylanan aslında milletvekili kılığında dolaşan bir takım vekillerin mensup olduğu partinin kapatılması gerekiyor. Nasıl FETÖ terör örgütünün uçakları tankları hareket ettiren ve şu anda hapishanede bulunan generallerine asker diyemiyorsak, bu PKK terör örgütünün meclisteki borazanlarına da milletvekili diyemeyiz” diye konuştu.