Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Atatürk Bulvarı'ndaki iş yerinin açılışında, her geçen gün büyüyen Türkiye'nin kadınlarla daha da ileriye taşınacağını söyledi.

Kendine güvenen, ekonomik bağımsızlığını kazanmış, sosyal hayatın içerisinde yer alan kadınlar sayesinde daha mutlu yarınların inşa edilebileceğini anlatan Şahin, "Türkiye'nin değişiminde önemli rol oynayacak olan bu program çok kadının sahaya inmesine yardımcı olacak. Bu başarılı proje kadınlarımızın emeğini, ekmeğini büyüterek diğer kurumlara örnek teşkil edecektir" dedi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel ise sürdürülebilir büyüme ve güçlü bir toplum için kadınların ekonomik hayatta eşit konuma getirilmesi gerektiğine dikkati çekti.

Ülkenin toplumsal gereksinimleri doğrultusunda uzun vadeli projeler geliştirdiklerini dile getiren Süel, "Kadınların sosyal ihtiyaçları haritamızın odağıdır" diye konuştu. 

Süel, kadınların gücüne teknolojiyle katkı sağlayarak sosyal ve ekonomik hayattaki varlıklarını artırmayı hedeflediklerini kaydetti. 

"Önce Kadın" programının sosyal bir iş modeli olduğunu anlatan Süel, yatırımcısı dahil tüm çalışanlarının kadınlardan oluştuğu mağazayı İstanbul, Şanlıurfa, Nevşehir, Antalya, Balıkesir ve Adana'dan sonra Gaziantep'e taşıdıklarını ifade etti. 

Güçlü'nün yatırımcılığını üstlendiği mağazanın açılışına Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık ile çok sayıda davetli katıldı.