Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Meslek Yüksek Okulu’na Şahinbey ve Şehitkamil Belediyeleri tarafından gondol bank, çöp kutusu, piknik masalı bank, çöp konteyneri ve farklı türdeki fidanlar gönderildi.
Nizip Meslek Yüksek Okulu eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirdiği projelerin yanı sıra öğrencilerin eğitim ortamının fiziki şartlarını da kaliteli hale getirmek için kolları sıvadığını belirten Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Özkan Gökçek, “Gençlerin iyi bir şekilde yetişmesi, okulların fiziki durumlarının iyileştirilmesi için atılan bu adımlar, yerel yönetimlerin de işbirliği ile gerçekleşmiştir. Belediyeler ve üniversite işbirliği içerisinde güzel organizasyonların gerçekleşmesi ve bu noktada yerel yönetimlerin destekleri üniversiteler üzerindeki mali yükün hafiflemesini sağlamaktadır” dedi.
Gökçek, eğitime yapılan yatırımların, geleceğe yatırımı ifade ettiği için, eğitim öğretim harcamalarında fiziki ortamın kaliteli olması öğrencileri motive ederek öğrenme faaliyetlerine katkıda bulunması açısından önemli olduğunu söyledi.
Nizip Meslek Yüksek Okulu’na yapmış olduğu desteklerden dolayı Nizip Belediyesi Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a, Park ve Bahçeler Müdürü Barış Akdoğan’a teşekkürlerini sunan Çiftci, hediye edilen 5 adet piknik masalı bankın ve 5 adet çöp kutusunun Nizip MYO bahçe alanına yerleştirildiğini dile getirdi.
Gökçek, eğitim camiasından desteklerini esirgemeyen ve eğitim harcamaları hususunda fedakarlıktan kaçınmayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti.