ADIYAMAN (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Gerçek işçi sokakları yakıp yıkan değil, bu bayram gününde alın teri ile çalışandır" dedi.

Aydın, seçim bölgesi olan Adıyaman’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde çalışan demirci esnafını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

İşçilerin elinden kaynak makinesi alan Aydın, demir dövdü, kaynak yaptı.

Aydın, burada yaptığı açıklamada, gerçek işçilerin helal rızk için 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde bile dinlenmeyerek, çocuklarının rızkını çıkarmak için çalışanlar olduğunu  ifade etti.

Birilerinin bu bayram gününde huzursuzluk ve kargaşa çıkarmak için çabaladığını belirten Aydın, "Onların amaçlarını tüm halkımız çok net şekilde bilmektedir. Gerçek emekçi ve işçiler asla bu oyunlara gelmeyecektir. Gerçek işçi sokakları yakıp yıkan değil, bu bayram gününde alın teri ile çalışandır" diye konuştu.

Aydın, hükümetin işçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi için sürekli uğraş verdiğini vurguladı. Aydın Toplu isimli bir işçinin biyoloji mezunu olduğunu ve atanamadığını söylemesi üzerine Aydın, "Öğretmen adaylarımızı  çok iyi anlıyorum. Bir öğretmen adayının burada çalışması gerçekten bizi  üzer. Haziran ayında 47 bin öğretmen atanacaktır" ifadesini kullandı.