3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde otoyol güzergahında asfalt çalışmaları sürüyor. Projede şu ana dek 7 milyon metreküp asfalt döküldü.
ICA’nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde, ekolojik köprü de önemli bir yer tutuyor. Türkiye’de örneğine az rastlanan ekolojik köprüyle otoyol güzergahı çevresindeki doğal yaşamın korunması amaçlanıyor. 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında otoyol güzergahına yapılan ekolojik köprü çalışmalarında son aşamaya gelindi. Ekolojik köprünün çelik aksamlarının montajı tamamlandı.  Çelik aksamlarının montajı tamamlanan köprünün üzerine yapılan membran kaplama ve toprak dolgu işleminin ardından bitkilendirme ve peyzaj çalışmaları sürüyor.
3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi’nde asfalt çalışmaları sürüyor. Proje sahasında asfalt ve tamamlama işleri ile beraber Ücret Toplama Sistemleri ve Otoyol Hizmet tesislerindeki çalışmalar eş zamanlı olarak sürdürülüyor. Projede şu ana dek 7 milyon metreküp asfalt döküldü.