Manavgat Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası(MASMO) tarafından 3 yıllık staj süresini bitirip girdikleri sınavı başarıyla tamamlayan 'Serbest Muhasebeci Mali Müşavir' ruhsatı almaya hak kazanan 16 kişi için tören düzenlendi.
MASMO'da düzenlenen törende serbest muhasebeci mali müşavir ruhsatı almaya hak kazanan 16 kişiye ruhsatları MASMO Başkanı Halil Gubaş ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.
Oda yönetimi ruhsat almaya hak kazananlara ayrıca çanta hediye etti.
MASMO Başkanı Halil Gubaş yaptığı açıklamada, aralarına yeni katılan meslektaşlarına teşekkür etti. Gubaş, "Eğitim maratonundan ve sınav stresinden geçerek bu ruhsatı almaya hak kazandınız. Bu zorlu maratonu başarıyla tamamlamak herkese nasip olmuyor. Öncelikle bu başarınızdan ötürü hepinizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki iş hayatınızda da başarılar diliyorum. Oldukça riskli, riskli olduğu kadar da haz veren bir mesleğiniz oldu.Ömür boyu taşıyacağınız SMMM unvanınızı onurla ve gururla taşıyın. Aldığınız tüm sosyal görevler sırasında, her yerde ve her zaman mesleğinizi ve odanızı temsil ettiğinizi unutmayın. Çok zor şartlarda elde ettiğiniz bu ruhsat sizin ayrıcalığınızdır. Sizlerden isteğim kendinizi, bilginizi, becerinizi, ofisinizi geleceğe hazırlayın. Göreceksiniz ki yakın zamanda muhasebe mesleği en çok tercih edilen meslek olacak. Gelecek sizi bekliyor. " dedi.