MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından düzenlenen 4. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün sona eriyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yapı ve dekorasyon sektörünün önde gelen 41 firmasının katılımıyla gerçekleştirilen ve 4 gün boyuca Malatyalıları ağırlayan 4. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı akşam 21.00'de sona erecek.

Fuarda sergilenen ve satışa sunulan ürünlere Malatyalılar yoğun ilgi gösterirken fuara katılan firma temsilcileri de vatandaşların fuara olan ilgisinden memnun kaldı.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen fuarın daha büyük katılımla gerçekleştiğini belirten firma yetkilileri, fuarın kalıcı olmasını ve gelecek yıllarda daha fazla firmanın katılmasını temenni etti.

Fuarın Malatya ve kendileri için bir şans olduğunu dile getiren firma temsilcileri, küçük sıkıntıların giderilmesiyle fuarın daha faydalı olacağını kaydetti.

Bu arada Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ, 28 Ekim-6 Kasım tarihlerinde de "İl İl Yöresel Ürünler Fuarı" düzenleyecek.