Sivas’ın Gemerek ilçesinde 8 yaşındaki Sinem Zengin biriktirdiği harçlıklarıyla bere alarak soğuktan üşümesin diye polise hediye etti.
Atatürk İlkokulu 2’inci sınıf öğrencileri Gemerek Emniyet Müdür Vekili Başpolis Ayhan Kayacılar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Sinem Zengin adlı öğrenci harçlıklarını biriktirerek aldığı bereyi soğukta nöbet tutan polis memuruna hediye etti. Harçlıklarıyla bere alarak nöbetçi polis memuruna hediye eden Sinem Zengin, "Televizyonda polislerimizin şehit olduğunu öğrendim ve çok üzüldüm harçlığımla ona şapka aldım" dedi.
Şeyma Ardıç adlı öğrenci ise, "Ben polisleri çok seviyorum büyüyünce polis olmak istiyorum" dedi.
Patlamanın olduğu gece yazdığı ’Türk Milletine Acil Çağrı’ isimli şiirini Gemerek Emniyet Müdür Vekili Kayacılar’a okuyan sınıf öğretmeni ve şair Kenan Çarboğa, "İstanbul’da yaşanan elim terör faaliyetinden sonra çocuklarımızla birlikte emniyet müdürlüğüne gelerek, kahraman Türk polislerine destek olmak istedik. Ülkemize ve milletimize bu hain saldırının karşısında olduğumuzu belirtmek istedik. Rabbim şehitlerimize rahmet ve kederli ailelerine de sabır versin Milletimizin başı sağ olsun" diye konuştu.