ADANA (AA) - AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, "Adanamız ülkemizin savunmasında askerimizin, polisimizin, şehitlerimizin hep beraber kol kola verdiği dayanışmada, şehit sayısında ya birinci il ya ikinci il. Bu da Adanalının ne kadar hassas olduğunu gösteriyor." dedi.

AK Parti Sarıçam İlçe Başkanlığının iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, konuşmasında ramazan ayının hayırlı olmasını diledi.

Sarıçam'da güzel anıları olduğunu, çok zor bir dönemde çok zor çalışmaların son noktasını burada koyduklarını ifade eden Çelik, o dönemde verdiği söz dolayısıyla ilk fırsatta ilçede vatandaşlarla bir araya geldiğini kaydetti.

Çelik, "Sizler bu ülkenin daha iyi olması için, bu ülkede her şeyin daha güzel olması için esas gayret sarf eden, adı bilinmese de emeği her zaman görülmese de bizim baş tacımız olan kardeşlerimizsiniz." dedi.

Terörle mücadelenin en yoğun olduğu bu günlerde Sarıçamların vatanına, milletine, ülkesine olan bağlılığını bir kere daha idrak ettiklerini belirten Çelik, şunları söyledi:

"Adanamız ülkemizin savunmasında askerimizin, polisimizin, şehitlerimizin hep beraber kol kola verdiği dayanışmada, şehit sayısında ya birinci il ya ikinci il. Bu da Adanalının ne kadar hassas olduğunu gösteriyor. Şimdi hep beraber bu kahramanlara dua ettik, o kahramanların kardeşleri, bu polis kardeşlerimizi de bir alkışlayalım bakalım. Allah hepsini esirgesin, bu memlekete herkese hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin."