İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısın ardından başlatılan polise destek kampanyasına Adana’nın Kozan ilçesinde öğrenci servisi ve şehir içi dolmuş şoförleri de destek verdi.
10 Aralıkta İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen terör saldırısının ardından başlatılan "Polisimin yanındayım" kampanyasına Kozanlı minibüs ve dolmuş şoförleri de destek verdi. Uzun konvoylar eşliğinde kornalar çalarak ilçede tur atan minibüs ve dolmuş şoförleri Göçyolu Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan ilçe emniyet müdürlüğü önüne geldi. Burada saygı duruşu ve istiklal marşı okuyan vatandaşlar nöbet tutan polislere çiçek verdiler. 10 Aralık’ta meydana gelen menfur saldırıyı kınayan Kooperatif Başkanı Hakan Özden: “Polisimizin her zaman yanındayız..Yapılan saldırı sonrası her zaman olduğu gibi millet olarak tek yürek, tek bilek olduk. Ülkemizin dört bir yanında teröre lanet yağdı. Birçok vatandaşımız polis karakollarına ve polis noktalarına giderek hem kandillerini kutladılar hem de "polisimin yanındayım" diyerek destek verdiler" dedi.
Şehir içi dolmuş kooperatifi başkanı Ergün Karaoğlan da yaptığı konuşmada terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bizler birer Türk evladı olarak her zaman polisimizin askerimizin yanındayız." diye konuştu.
Tekbirler getirerek “Şehitler ölmez vatan bölünmez. Ya Allah bismillah Allahu Ekber” sloganları atan gurup olaysız bir şekilde dağıldı.
Minibüs ve dolmuşların emniyet müdürlüğü önüne geldiği sırada polisin çevrede herhangi bir olumsuzluğa karşı önlem aldığı gözlendi.