Hakkari’nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci ile Murat Demirci’nin Adana’daki baba ocağına ateş düştü.
Şehit Hulusi Emre Dilci’nin Çukurova ilçesi 2000 Evler Mahallesi 76079 sokakta bulunana baba ocağına akşam saatlerinde gelen askeri yetkililer, acı haberi baba Kadir ile anne Sevim Dilci’ye verdi. Dilci ailesi aldıkları acı haberin ardından gözyaşlarına boğuldu. Şehit Dilci’nin iki kardeşinin bulunduğu öğrenildi.
Aynı saatlerde bir diğer şehit Piyade Uzman Çavuş Murat Demirci’nin Sarıçam ilçesi Yeşiltepe Mahallesi 2959 sokaktaki baba ocağına giden askeri yetkililer ise acı haberi evde bulunan anne Emine Demirci’ye verdi. Gözyaşlarına boğulan anne Demirci’yi komşuları sakinleştirdi. Demirci’nin şehir dışında bulunan babası Cumali Demirci’ye de acı haber telefonla verildi. 3 kardeşi bulunman şehidin, bir kardeşinin de askerde olduğu öğrenildi.
İki şehidin evlerinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı. Şehit Dilci ve Demirci, yarın öğle namazını müteakip düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.