Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Meclis Başkanı Hüseyin Çomu ile birlikte Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Yeni seçilen Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak’ı tebrik eden ADASO Başkanı Kıvanç, “Adana için hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. İnşallah bundan sonra daha hayırlı işlere vesile olursunuz. Var olan işbirliğimiz zaten devam ediyor. Bundan sonra da katlanarak artacağına inanıyorum. İki başkanımızın da iş yükü daha artacaktır. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

ATB olarak aile içinde nöbet değişimi yaşandığını söyleyen ATB Başkanı Şahin Bilgiç, "Aynı ekip ile 2009 yılından bu yana beraberce Adana için hizmetlerimize devam ediyorduk. Bu gün bu şevk ve heyecanımızı arttırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Diğer odalarla çok güzel bir dayanışma ve diyalog içerisindeyiz. Bu diyalog ve dayanışma artarak devam edecektir." diye konuştu.

ADASO Yönetiminin Adana Ticaret Borsası ziyaretinde ATB Başkan Yardımcısı Osman Bağış, Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Tezcan ve Genel Sekreter Mustafa Hızlı da hazır bulundu.