Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Manavgat Şube Başkanı Burak Şen, ülkede milli birlik ve beraberliği pekiştirmek için farklılıkların zenginlik olarak görülmesi gerektiğini söyledi.
Ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini milletçe kurtuluşun ortak değerler etrafında kenetlenmeden geçtiğini belirten Şen, ülkede kimse inanç ve düşüncelerinden ötürü ayıplanmadığı, dışlanmadığı, hor görülmediği, farklıklar zenginlik olarak göründüğü sürece milletçe kenetlenmenin her zaman olacağını kaydetti.
Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini artık gününüzde sağ-sol döneminin bittiğini belirten Şen, herkesi olduğu gibi kabul etmek için toplumda hoşgörü kültürünün yaygınlaşması gerektiğini altını çizdi. Şen, " 7 Haziran seçimleri öncesi hepimizin üzerimize büyük bir görev düşüyor. Herkes eğri oturup doğru konuşmalı. ADD doğruları söylemekten asla kaçınmayacaktır. Karanlıktan kurtuluş ampulde değil ittifaktadır.
Sağ-sol artık bitmiştir. Ya vatanseverlerin safındasın yada vatan hainlerinin. Çalışan üreten bir Türkiye için tüm vatansever kuvvetler birleşmelidir. Herkes vatan, bayrak ve Atatürk etrafında birleşmelidir." diye konuştu.
ADD Manavgat Şube Başkanlığı'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.Başkan Burak Şen, Başkan Yardımcısı: Rabia İnci Özen, yazman Cemal Karakuş, sayman Devrim Çetin, Mustafa Zeybek, Onur Kaplan ve Özge Pardı.