KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin Belediyesi, evde temizlik hizmetine ihtiyaç duyan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların evinde kış temizliği yapıyor.

Afşin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye, ilçede genelinde tespit edilen 20 yaşlı ve engelli vatandaşın evine gidip başta temizlik olmak üzere tadilat yapıyor.

Temizlik çalışmaları kapsamında Efsus Turan Mahallesi'nde yalnız yaşayan Mustafa Mert'in evinde ziyaret ve incelemelerde bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, belediye olarak yaşlı, engelli ve hasta vatandaşların evdeki ihtiyaçlarını gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Temizlik çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Güven, şunları kaydetti:

"Yalnız yaşayan, evlatları, yakınları yanında olmayan vatandaşlarımıza 'bizde sizin bir evladınız' demek için buradayız. İnşallah onların evlatları gibi her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olacağız. Hastane ve ulaşım ihtiyaçları dahil portföyümüzdeki yalnız yaşayan insanlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Çünkü ağaçlar köksüz olmaz. Köklerimiz yaşlılarımız. İnşallah elimizden geldiği kadar onlara sahip çıkacağız."