Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimi sonrası düzenlenen Demokrasi Nöbetlerinin 27’inci ve son gününde konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, göreve geldiğinden beri PKK Terör örgütü tarafından tehdit aldığını ifade etti.
Ağrı Valiliği önünde düzenlenen Milli İrade nöbetlerinin son gününde konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, “Göreve Geldiğimden beri terör örgütünden dünya kadar tehdit alıyorum. Sizin için, çalıştığım için. Sizin can ve mal güvenliğinizi temin etmeye çalıştığım için, eşkıyanın elini sizin elinizden çektiğim için. Güvenliğinizi, tedbirinizi aldığım için. Allah onları kahru perişan etsin. Zerre kadar onlardan korkmuyoruz. Ne FETÖ’den korkuyoruz, korkmadık gösterdik, ne PKK terör örgütünden korkuyoruz korkmadık gösteriyoruz. Ne hain İŞID teröründen korkuyoruz ve gerektiğini devletimiz yapıyor. Ya biz iman sahibiyiz, imansızlara karşı biz nasıl korkarız. Biz Ahmed-i Hani’nin, Ahmed-i Ceziri’nin ve Feqiye Teyran’ın, torunlarıyız elbette ki korkmayız. Biz Mevlana’nı çocuklarıyız elbette ki onlardan korkmayız. Biz Hazreti Peygamberin ümmetiyiz elbette ki alçaklardan korkmayız. Bizim rehberimiz o. Biz başka hiçbir kimseyi kabul etmiyoruz. Sadece Allah’a iman etmişiz. Onun karşısında rükû ve secde ederiz. Onun dışında hiçbir kimsenin karşısında eğilmeyiz. Bizim mukaddesatımıza yani, dinimize, namusumuza, vatanımıza, canımıza, malımıza uzanan el kimin eli olursa olsun ister PKK terör örgütü, ister FETÖ terör örgütü, ister İŞID terör örgütü, kim olursa olsun o eli kıracağız” dedi.
PKK’nın Kürtlerin çocuklarını öldürdüğünü ifade eden Vali Işın, “Alçak hain PKK terör örgütü dün 8 kişiyi şehit ettiler. Bugün Diyarbakır’da, Mardin’de biri polis 6 tane sivil Kürt vatandaşımızı şehit ettiler. Kahrolsun onlar kahrolsunlar. Siz kimin uşaklığını yapıyorsunuz. FETÖ’yü kimler kullanıyorsa PKK terör örgütünü’de aynı hain ve alçaklar kullanıyor. Değerli kardeşlerim bunu bilelim. FETÖ’yü yok ettik ediyoruz. Ama 32 yıldır namusumuza, canımıza, malımıza Kürtlerin özellikle, ihanet eden bir PKK terör örgütü var. Bunu unutmayacağız. Bunlar bizim çocuklarımızı götürüyor. Bunlar diyorlar ki biz Müslüman değiliz. Bunlar Hazreti Peygambere hakaret ediyorlar. Bunlar Diyarbakır’da Kurşunlu Camisini yaktılar. Camilerde Kur’an-ı Kerimleri üst üste koyup siper ettiler ve sonra altına kibriti yaktılar, kuranları yaktılar. Bir tanesi ’Kürtlerden bir milyon insan daha ölmedi öldüreceğiz onları’ diyor Kim söylüyor, Kandildeki hain ve şerefsiz adam söylüyor. Bizim esas düşmanımız FETÖ terör örgütünü sizin sayenizde yerle yeksan ettik. Yine sizin sayenizde biz PKK’yı yok edeceğiz, başka türlü olamaz. Bakın 15 Temmuz’da Ankara’da Jandarma Genel Komutanlığı’nda darbeci 17 tane subay öldürüldü. Onlardan 10’nun kimliği tespit edildi ve ailelerine haber verildi. Ama aileleri kabul etmediler. Ret ettiler evlatlıktan ret. PKK Kürtlerin çocuklarını öldürüyor. Bugün öldürdü işte. Diyarbakır’da bugün 6 tane sivili öldürdüler. Dağa götürüyor Kürt çocuklarını ölüm makinası haline getiriyor. Senin çocukların öldürüyor. Kürtler de dağa giden bu ülkeye size ihanet eden çocuklarını kabul etmeyecekler reddedecekler ret. Siz bunu yapmazsanız daha çok öleceksiniz. Daha çok çocuklarımızı götürecekler, daha çok kız çocuklarımızı götürecekler bunlar namussuz. Kürtlerin sırtına binerek kendilerine istikbal temin ediyorlar. Siz bu Kürtlerden ne istiyorsunuz. Aklımızı başımıza alalım. Bu PKK 32 yıldır askerimizi şehit ediyor, polisimizi şehit ediyor, vatandaşlarımızı şehit ediyor. Ben öyle Kürtler tanıyorum ki burada hanedan zengin, hali vakti yerinde. Bu adamlar PKK’nın belasından İstanbul’a gittiler. Züğürt Ağa haline geldiler. Burada her gün 20 tane misafiri evinde barındıran adam İstanbul’a gidip bir simide muhtaç oldu” dedi.