Dünya çapında faaliyet gösteren doğrudan satış firması QNET Türkiye, Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol takımı resmi sponsoru olarak spora destek olmaya devam ediyor.
Hem dünya çapında hem de Türkiye özelinde spor, eğitim ve çocuklara yönelik aktivitelere katkı sunan QNET, Formula 1’in yanı sıra dünya tenis şampiyonlarından Martina Hingis (2015 yılı) ve İngiltere’nin ünlü futbol takımı Manchester City’nin hala devam etmekte olan sponsorluklarının ardından Türkiye’de kazandığı birincilik ödülleri ile dikkat çeken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Kulübü Voleybol Takımı’nın, 2017 yılı sponsoru oldu.
Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Voleybol Takımı öğrenci ve eğitmenlerin motivasyonundan çok etkilendiğini belirten QNET Türkiye Genel Müdürü Cem Geyik, spora yönelik projelere yatırım yapmayı çok önemsediklerini belirterek “Yıllardır futbol ve sporun içinde yer alıyoruz, farklı projelerle Türk sporunun geleceği olan çocuklarımıza ve gençlerimize doğru mesajlarla ulaşarak Türkiye’de sporu seven nesiller yetişmesine büyük önem veriyoruz. Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulubü Voleybol takımındaki gençlerimizin başarı hikayelerinden, azimlerinden ve her şeyden önemlisi enerjilerini spora yöneltmelerinden çok etkilendik. Gösterdikleri üstün başarıdan dolayı kendileriyle gurur duyuyoruz.“ dedi.