Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alınan Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın dairelerinde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanlığı dün gece taşındı.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, FETÖ/PDY’ye finans sağlama şüphesiyle gözaltına alınan İzmir’in tanınmış iş adamlarından Ahmet Küçükbay’ın sahibi olduğu iki daireyi boşalttı. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, başkanlığın, daha önce yerel ve genel seçimlerde Başbakan Binali Yıldırım’ın da ofis olarak kullandığı Konvoy İş Merkezi’ne taşıdığını açıkladı.
Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, "Son seçim döneminde, bir kısmını Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) olarak kullandığımız Konvoy İş Merkezi’ne taşındık. Kira kontratımızın bitmesi nedeniyle uzun süredir hazırlıklarını devam ettirdiğimiz çalışmalarımız tamamlandı. Yeni binamızın teknik donanımının üst seviyede olması, müstakil ve daha kullanılabilir olması tercih nedenlerimizin arasında yer almıştır. İl binamız bundan sonraki hizmetlerine burada devam edecektir" ifadelerini kullandı.