AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Ençetin, Ankara’daki 7 ayrı çocuk esirgeme kurumunda bulunan çocuklara bayram hediyesi dağıttı.
AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Ençetin, Diyarbakır’ın AK Parti Ankara Gençlik Kolları ile kardeş il olmasından dolayı, Ankara’daki 7 çocuk esirgeme kurumunda bulunan çocuklara elbise, ayakkabı ve oyuncak yardımında bulundu.
Dağıttığı hediyelerle çocukların yüzünü güldüren Ençetin, bu tür sosyal etkinlere devam edeceklerini belirterek, "Çocuk esirgeme kurumunda bulunan çocuklarla bayramlaştık, hediyelerini verdik. Çocuklar bizim geleceğimizdir. Onun için biz de çocuk esirgeme kurumundaki çocukların yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Geleceğin Türkiye’sini oluşturacak olan çocuklar ve gençler bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı. Ayrıca Ençetin, çocukların aile ortamında yetiştiriliyor olmasının çocukların gelişimi açısından son derece önemli olduğu vurgusunu yaptı.
Esirgeme kurumundaki çocuklarla tek tek ilgilenen Ençetin, çocuklara hediye ve bayram harçlığı verdi. Sevinçleri gözlerinden okunan çocuklar, Ençetin’e teşekkür etmeyi de unutmadı.