Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kayseri İl Başkanlığı tarafından oluşturulan ’Gönül Köprüsü’ heyeti bazı inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Heyet, terör operasyonları dolayısıyla büyük zararların yaşandığı Şırnak’ın İdil, Cizre ve Silopi ilçelerinde ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti’nin batı ve doğu illeri arasında diyalog ve iş birliği sağlanması amacıyla başlattığı ’Gönül Köprüsü’ projesi kapsamında Şırnak’a gelen Kayseri heyeti, Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’ndan karayolu ile Cizre’ye geçti. Heyette bulanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ve beraberindekiler Cizre Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. İlçe esnafını dolaşan heyet, vatandaşlarla sohbet ederek, uğradıkları esnaftan alışveriş yaptı.
Daha sonra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ak Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı ve beraberindeki heyet, geçtiğimiz günlerde PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden eski Muhtar Zeki Macartay’ın ailesine taziye ziyaretlerinde bulundu. Taziye dileklerini ileten heyet yapılan duaların ardından Silopi ilçesine geçti.