ADIYAMAN (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Halkımızı tekrar sandık heyecanı sarmış. Şimdiden halkımız tek umut olarak yine AK Partiyi görüyor" dedi.

Aydın, Kahta ilçesinde Karşıyaka Mahallesinde oturan 11 yaşındaki bedensel engelli Turgut Özbek'in evini ziyaret ederek, tekerlekli sandalye hediye etti.

Burada bir açıklama yapan Ahmet Aydın, engelli vatandaşların AK Parti hükümetinde hak ettiği  hizmeti aldıklarını belirterek, halka hizmetkar olarak yola devam ettiklerini, toplumun her kesimi dolaşarak, ihtiyaç sahibi  olan herkesin derdine çare olmaya çalıştıklarını anlattı.

Türkiye'nin kaderini  belirleyecek bir seçimin yaşanacağını savunan Aydın, bu seçimde  tüm halkın duasını ve desteğini gördüklerini ifade etti.

Bu seçimde Türkiye'ye karşı oynanan tüm oyunların, milletin iradesine yönelik tüm tehditlerin herkes tarafından net bir şekilde görüldüğünü vurgulayan Ahmet Aydın, şunları söyledi:

"Halkımız Türkiye'nin istikrara  ihtiyacı olduğunu, projelerin, yatırımların devamı, terörle  etkin şekilde  sonuç almak için, dış politikada kararlı  duruşumuzun  sürdürülmek adına, ekonomimizin daha çok büyümesi  ve tüm bunların  olması için istikrara  bağlıdır. İstikrarında olmazsa  olmazı tekrar AK Partinin iktidarına bağlıdır. Halkımızı tekrar sandık heyecanı sarmış. Şimdiden halkımız tek umut olarak yine AK Partiyi  görüyor.  İnşallah yarın halkımızın bu umudu sandığa yansıyacak. AK Parti kaldığı yerden, o güçlü ve  millete ait olan  iktidarını tekrar kuracak."