HATAY (AA) - AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, AK Parti Hatay Gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Ecertaş, Antakya'da bir otelde düzenlenen iftar öncesi yaptığı konuşmada, Hatay'da gördüğü tablonun kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Var olan tablonun 2019 yılına kadar sürmesini temenni eden Ecertaş, "Rabbim, inşallah 2019'da Hatay Büyükşehir Belediyesini bizlere almayı nasip etsin. Burada çokça hizmeti var Antakya Belediyesi'nin. Rabbim bu hizmetleri tüm Hatay'a büyükşehire, vermeyi nasip etsin." dedi.

Ecertaş, yarın Başbakan Binali Yıldırım'ın da Hatay'a geleceğini hatırlatarak onunla güzel bir program yaparak Hataylılarla buluşacaklarını kaydetti.

AK Parti İl Bakanı Ahmet Atıç da AK Parti'nin kendilerinin yuvaları olduğunu, partiyi bir evi gibi gördüğünü, gençlik kollarını gördükçe mutluluğunun ikiye katlandığını söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ramazan Alpaslan'ın da bir konuşma yaptığı etkinliğe Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ile gençlik kolları üyeleri ve partililer katıldı.