HATAY (AA) - AK Parti Hatay İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Antakya'da bir düğün salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, 'Yeni ve Güçlü Türkiye' sloganıyla çıktıkları yolda Hatay teşkilatları anlamında kongre hazırlıklarını yaptıklarını ve il genelinde kongrelerini neticelendirdiklerini belirtti.

Atıç, İl genelinde kongrelerini sorunsuz ve sıkıntısız tamamen bayrak devir teslim bilinciyle sonuçlandırdıklarını kaydetti.

Hatay'da ak kadrolarının tamamının sahaya çıkmak üzere hazır ve nazır durumda olduğunu ifade eden Atıç, şöyle devam etti:

''Kongreler sürecinde görevini devretmiş ve yönetimler noktasında görev alan kardeşlerimize şahsım ile teşkilatımız adına teşekkür ediyorum. Bu davada hiç kimsede görevininde suistimal, ihmalkarlık ve rehavet bilinci oluşmamalıdır. Tüm dostlarımızın duasıyla bu hak mücadelemizi savunmanın gayreti ve bilinci içerisinde olacağız. Birileri bu mücadeleye çelme takmaya ve sekteye uğratmaya gayret göstermişken bizim haklı mücadelemizi ihmal etmemiz ve geri durmamız hem kul tarafından hemde yaratıcı Mevla tarafından hesaba çekilir. O yüzden biz bu vebal ve bilinç içerisinde hareket edeceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum''

Toplantıya AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar, Mehmet Öntürk, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, AK Parti ilçe başkanları ve partililer katıldı.