AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları adına açıklama yapan, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Yönlü, Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman’ın şehit edildiğini bildirdi.
Yazılı yapılan açıklamada Yönlü, “Naci Adıyaman kardeşimiz hain bir pusu sonucu şehit edilmiştir.”denildi.
AK Parti Gençlik Kollarının yapılan saldırılar karşısında asla yılmayacağını belirten Kırşehir Gençlik Kolları Başkanı Yönlü açıklamasında, “Naci Adıyaman ile birlikte ağabeyi Fikret Adıyaman önce kaçırılmış araçları ateşe verildikten sonra kardeşi Gençlik Kolları Başkanımız şehit edilmiştir. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi tüm hain örgütlerin topu bir araya gelse vatanın şerefli evlatlarına saldırılsa da geriye asla bir adım atmayacağız. Vatanımızın bütünlüğü ve devletimizin bekası için göğsümüzü siper etmekten çekinmeyeceğiz. 1.7 milyon vatan evladından müteşekkil AK Parti Gençlik Kolları, bu hainlere bu topraklarda fırsat vermeyeceklerdir. Naci kardeşimizin ulaştığı makam için beklemekte olan binlerce vatan evladı var. Sizlerin zulmüne boyun eğmeyen Jirki aşiretinden bir çok üye var. Sizler Naci kardeşimizi şehit ettiniz ama binlerce bekleyen Naci var. Sizler onursuz bizler ise onurlu insanlarız.”ifadelerine yer verildi.
PKK’lıların darbeye karşı milletin dik duruşundan ders almadığını belirten Gençlik Kolları Başkanı Yönlü, “Tanka kafa atan, balkondan F-16’ya atlamaya çalışmakta olan vatan evlatları sizleri ne hale çevirir farkında mısınız? Bekleyin az kaldı. Bizler öldüğümüz de şehit, sizler ise hain olarak öleceksiniz. Türkiye’mizin başı sağ olsun.”