AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci hedeflerinin haziranda yapılacak seçimde, çıtayı daha yukarılara çıkarmak olduğunu söyledi.

Özkeçeci, bir restoranda düzenlenen basın toplantısında, yoksulun, fakirin umudu olan AK Parti'nin Türkiye'de hep ilkleri başardığını belirtti.

Dünyada "İslamofobi" oluşturulmak istendiğini vurgulayan Özkeçeci, "Sayın Başbakanımız da Fransa'daki yürüyüşte en önde yürüdü. Türkiye'de gerçekleştirmekte olduğumuz çözüm sürecinin başarıya ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda kararlıyız" dedi.

Halkın refahını artırmak için çalışmaya devam edeceklerini anlatan Özkeçeci, "Haziranda yapılacak seçim için bugünden itibaren çalışmalara başladık. Aylık hedefler belirledik. Haziran ayındaki seçimde önceki seçimlerde aldığımızdan daha fazla oy almayı hedefliyoruz. Çıtayı daha yukarı çıkarmak istiyoruz" diye konuştu. 

Toplantıya katılan milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu ve Derya Bakbak da teşkilat çalışmasının önemine değinerek, yürütme kuruluna seçilenlere başarı dilediler.

Konuşmaların ardından yürütme kurulu basına tanıtıldı.