AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ulusal Kurtuluş Mücadelesi yıllarından bugüne, cumhuriyet ve demokrasi yolculuğunu çarpıcı bir çalışmayla halka ulaştırmaya hazırlanıyor. "Böyle Kurduk, Böyle Koruduk" başlığıyla hazırlanan kitapçık, 29 Ekim sabahı kentin çeşitli noktalarında dağıtılacak.
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Ulusal Kurtuluş Mücadelesi yıllarından bugüne, cumhuriyet ve demokrasi yolculuğunu çarpıcı bir çalışmayla halka ulaştırmaya hazırlanıyor. "Böyle Kurduk, Böyle Koruduk" başlıklı kapağı ile dikkat çeken çalışma, geçmişin bugüne, 1919’dan 2016’ya uzanan köprünün " Milli Birlik ve Dayanışma" üzerine kurulduğu vurgusunu yapıyor.
29 Ekim sabahı kentin çeşitli noktalarında AK Partili gençler ve kadınlar tarafından dağıtımına başlanacak kitapçıkla ilgili bilgi veren AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kurtuluş Mücadelesi ruhunun 15 Temmuz’da canlandığına ve bu çalışmalarının o yılları, darbeler dönemini ve 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin ayrıntılarını bir arada ele aldığı gibi, ortak ve önemli mesajları olan bir çalışma olduğunu söyledi.