İSTANBUL (AA) - Akbank, konut kredisi faiz oranlarında yaptığı indirime ek olarak ilk evini alacaklara özel 500 liraya kadar chip-para vermeyi sürdürüyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, yılbaşı alışverişlerini Akbank kredi kartları ya da banka kartı ile yapan müşterilerine, kartlarının son 2 hanesi kadar chip-para kazandırıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Arif İsfendiyaroğlu, "Müşterilerimiz, aralık ayı boyunca Axess, Wings, Free kredi kartları ve Neo banka kartlarıyla yapacakları 150 TL ve üzeri 5'inci alışverişte, kullandıkları kartlarından son 2 hanesi en yüksek olan kadar chip-para kazanacaklar. Kartlarının son iki hanesi 50’den az olan müşterilerimize ise bu kampanya ile 50 TL chip-para hediye edilecek." ifadelerini kullandı.

Akbank olarak 31 Aralık'a kadar alacağı krediyle ilk kez ev sahibi olacak müşterilerine 500 liraya kadar chip-para hediye ettiklerini belirten İsfendiyaroğlu, kampanya kapsamında ilk ev için kullanılan kredilere özel olarak, kredi tutarının binde 5'i oranında ve 500 TL ile sınırlı olmak üzere müşterilerinin Akbank kartlarına chip-para yükleneceğini bildirdi.

İsfendiyaroğlu, müşterilerinin yeni yıla ev sahibi olarak girmelerini sağlamak amacıyla 5 yıla kadar olan vadelerde yüzde 0,89, üzerindeki vadelerde 7 yıla kadar yüzde 0,90 ve 7 yılın üzerinde yüzde 0,91 konut kredisi faiz oranı sunduklarını ifade etti.


- Akbank'tan taşıt kredisi kampanyası


Arif İsfendiyaroğlu, Akbank'tan ilk kez ihtiyaç kredisi alanlara kredi tahsis ücretini yeni yılda hediye ettiklerini ve müşterilere 48 aya varan vadelerde yüzde 1,29 faiz oranı sunduklarını bildirdi.

Akbank’tan ilk kez ihtiyaç kredisi kullanan müşterilere maksimum 10 bin liraya kadar kredi kullanımlarında kredi tahsis ücretlerini chip-para olarak hediye ettiklerini belirten İsfendiyaroğlu, şunları kaydetti:

"Akbank şubelerinde geçerli olan kampanyamızla, bankamızdan ilk kez ihtiyaç kredisi kullananlara özel olarak kredi tutarının binde 5'i kadar chip-para müşterilerimizin Akbank kredi kartlarına yükleniyor. Yeni yıl öncesi nakit ihtiyacı olan tüm müşterilerimize 48 aya varan vadelerde 30 bin ve üstü kredi kullanımlarında yüzde 1,14 faiz oranı ile kredi imkanı sağlıyoruz. Akbank olarak yeni yılda da vatandaşlarımıza 'Kredim Akbank’ta' sloganıyla uygun ödeme koşullarıyla desteğimize devam edeceğiz. Ayrıca, hayallerindeki sıfır kilometre aracı almak isteyen müşterilerimize 12 Aralık’ta başlayan Kaskolu Taşıt kredisi kampanyamızı sunuyoruz. Aralık ayı boyunca taşıt kredisi kullanmak için şubelerimize gelen müşterilerimize, Kırmızı Kasko ürünümüzü satın alırlarsa yüzde 1,08 faiz avantajı sağlıyoruz."