Akciğer kanseri olan ve bir süredir tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İSDEMİR) Genel Müdürü Recep Özhan için tören düzenlendi.
İSDEMİR Genel Müdürlük binası önünde düzenlenen törende konuşan İSDEMİR İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Şafak Çapar, Özhan’ın çeşitli sektörlerdeki yöneticilik görevinin ardından 2002 yılında başladığı İSDEMİR’deki çalışma hayatına 2012 yılında üstlendiği genel müdürlük göreviyle devam ettiğini ve şirket performansını evrensel değerlere taşıdığını kaydetti.
Oyak, ERDEMİR ve İSDEMİR ailesinin acısının ve kaybının çok büyük olduğunu belirten Çapar, ailesine ve sevenlerine sabır diledi.
Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi. Özhan’ın cenazesi sevenleri ve ekip arkadaşlarının omuzlarında defnedilmek üzere Kütahya’nın Gediz ilçesine gönderildi.
Düzenlenen törene, Hatay AK Parti Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat ve meslektaşları, sevenleri ile ailesi katıldı.