TEKİRDAĞ (İHA) – Trakya’nın en büyük alışveriş merkezi Tekira AVM’de 30 TL alışveriş yapan ailelerin çocukları buz pistine akın etti.
Tekira AVM, Ergene Buz Pisti İşletmeciliği işbirliği ile 6 Mayıs ile 7 Haziran tarihleri arasında 30 TL alışveriş yapan herkese buz pistinde kayma fırsatı sunuyor. Kampanyayı duyan vatandaşlar, Tekira AVM’de 30 TL alışveriş yaparak buz pistinde bedava kayma fırsatı yakaladı. Paten giyip piste çıkan çocuklardan kimisi dengede durmakta zorluk çekerken, bazı çocuklar da ailelerinin yardımıyla ayakta durabildi.
Kampanya ile ilgili açıklama yapan Buz Pisti İşletmeciliğinden Sorumlu Mithat Seda, "Tekira AVM ile birlikte başlatmış olduğumuz bir kampanyamız var. Bildiğiniz gibi Tekira AVM, Trakya’nın en büyük alışveriş merkezlerinden bir tanesidir. 6 Mayıs ve 7 Haziran tarihleri arasında, herhangi bir mağazadan 30 TL alışveriş yapan vatandaşlar buz pistimizden ücretsiz yararlanabiliyorlar. Geçen hafta Cumartesi gününden itibaren başlamış olduğumuz kampanyamızla, çok büyük bir talep var. Gerek Tekirdağ’dan ve gerekse Trakya’nın diğer illerinden alışveriş merkezimize gelen bütün ziyaretçilerimiz, özellikle çocuklar olmak üzere, aşırı bir talep var. Biz de Egene Buz Pisti İşletmeciliği olarak, bu talepten gayet memnunuz. Gençlerimize, spora duydukları ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizler de, onları spora teşvik etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
"BIRAKSALAR, AKŞAMA KADAR KAYARIM"
Pistte kaymaya çalışan çocuklardan Yavuz Kartal ise, "Daha yeni başladım. Ayakta tam duramıyorum ama yavaş yavaş kaymaya çalışıyorum. Bıraksalar akşama kadar hiç sıkılmadan burada kayarım" dedi.